Corian - Vår teknik

​Vår inriktning är uppdragssnickeri av inredning med platsbyggda möbler för privata och offentliga miljöer. Vi kan utforma produkter från grunden eller arbeta med arkitekten och beställaren i en projektgrupp.

Stort snickeri i litet format

Vi är ett stort snickeri i litet format i Sjöbo. ​Fördelen är de snabba beslutsvägarna och smidigheten. Samtidigt har vi investerat i modern teknik och bra lokaler som ger oss både stor kapacitet och fantastiska möjligheter.​

​Vi samarbetar med andra snickerier och har byggt upp ett stort kontaktnät med olika kompetenser vilket gör att vi klarar av det mesta inom inredning med platsbyggda möbler i Skåne samt hela Sverige.

Flexibla, effektiva och kompetenta

Som företag sticker vi ut genom vår flexibilitet, effektivitet och en stor kompetens. vi har en egen sprutbox med möjlighet för både klarlack och kulörer. Kontakta oss för att få just era platsbyggda möbler till era lokaler!

DuPont Corian

​Corian®​ är ett kompositmaterial som består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl samt pigment. Corian® går att bearbeta och böja till nästan vilka former som helst. Det finns en uppsjö av färger att välja på och massor av användnings områden. Corian® går också att sammanfoga utan synliga skarvar.

Corian - Certifierad

Galleri Form är certifierat av ​DuPont™ Corian​ och ingår i Quality Network. När vi som auktoriserad Corian® producent utför monteringen, omfattas hela installationen av en 10 års begränsad produktgaranti. Läs mer på Corians webbplats.

Den senaste tekniken

» SolidWorks

» AutoCAD

» AlphaCam

Våra maskiner

» CNC-Maskin

» Listhyvel

» Kantlistmaskin

» Justersåg

» Bandsåg

» Rikthyvel

» Planhyvel

» Bandputs

» Fanerpress​

​DuPont™ and Corian® are a trademark and a registered trademark of E. I. du Pont de Nemours and Company or its affiliated companies

Galleri Form Snickeri AB  |  Redskapsgatan 17  |  275 39 Sjöbo  |  Telefon: +46 760-22 20 92  |  Mail: info@galleriform.se​