Garderobsinredning till arkitekter och byggare

Vi erbjuder inredningssnickeri med känsla för detaljer. Är du byggare eller kanske inredningsarkitekt som fått ett uppdrag där det ingår specialanpassade lösningar inom snickeri som till exempel kundlösningar i bostäder eller butiksinredning med smarta förvaringssystem? I sådana fall så kan vi hjälpa dig med den här delen av projektet, med både rådgivning och genomförande av arbetet.

Unik Garderob design med platsbyggda hyllor

Detaljsnickeri som krävs vid till exempel garderobsinredning med platsbyggda hyllor av olika typer ställer andra krav på utföraren både när det gäller arbetsinsats och känsla för detaljer. Med åren har
Galleri Form Snickeri hunnit med att förverkliga många planer kring garderobsinredning till arkitekter och byggare, och inte minst på senare år allt oftare med att bygga så en kallad walk in closet inredning till garderoben.

​Walk in closet inredning till bostad och butik

Att walk in closets har blivit en alltmer populär typ garderobsinredning under de senaste åren är inte så överraskande. Våra walk in closet inredningar erbjuder välgenomtänkta system för förvaring vare sig kunduppdraget gäller inredning i bostäder eller butiker.

Uppdrag till arkitekter och byggare i hela landet

Är det så att fantasin tryter så är ni mer än välkomna att kontakta oss för ett inspirerande möte där vi kan berätta mer om våra lösningar för era behov av förvaring och garderobsinredning till era kunder.

Låt er bli inspirerade av våra referenser och kontakta oss för en lösning designat för just er!

Galleri Form Snickeri AB  |  Redskapsgatan 17  |  275 39 Sjöbo  |  Telefon: +46 760-22 20 92  |  Mail: info@galleriform.se​