Köksinredning och badrumsinredning

Vi skapar unikt designade kök från idéstadium till montage av inredningen på plats hos kunden. Målet är en badrumsinredning och köksinredning som motsvarar dina krav och förväntningar på design samtidigt som de gör vardagen i ditt hem enklare.

Specialbyggd för din vardag

Hur skulle ditt badrum eller kök se ut om de var anpassade efter dina behov och dina önskemål? Om alla utrymmen matchade din vardag och dina vanor? Vi erbjuder smart design och eleganta lösningar på vardagens inredningsbehov. Hos oss är kundens vision med i hela processen. Det räcker med en bild ur en tidning eller en enkel skiss på en unik köksinredning eller en badrumsinredning för att du till slut ska kunna stå i ditt drömkök eller drömbadrum!

Från inspirationsbild till elegant lösning

Genom rådgivning och support under arbetets gång tar vi dig från inspirationsbild och idéskiss till professionella ritningar. Under planeringsfasen liksom tillverkningen håller vi en tät dialog med dig. Senare ansvarar vi även för uppsättning och montering på plats i ditt nya kök eller badrum.

Få en unik designad köksinredning eller badrumsinredning

Hos oss är idén om en unik design till köksinredning och badrumsinredning utgångspunkten i samarbetet med kunden. Vi börjar med ett inspirationsmöte där kunden får möjlighet att dela med sig av inspirationsbilder och skisser. Vi tar fram professionella ritningar på en design. Vi håller en tät dialog, Du bestämmer... Hos oss får du möjligheten att få ett helt unikt, skräddarsytt kök.

Från inspiration till unik design och från tillverkning till montage -
​vi är med i hela processen

Boka ett möte redan idag!

​Hur ser dina drömmars badrum eller kök ut? Ett möte med oss hjälper dig att gå från idé till handling. Bli inspirerade av våra referenser. Hos oss får du ett förslag på en ny köks- eller badrumsinredning med professionella ritningar. Skriv till oss redan idag.​​

Galleri Form Snickeri AB  |  Redskapsgatan 17  |  275 39 Sjöbo  |  Telefon: +46 760-22 20 92  |  Mail: info@galleriform.se​